Spring naar content

EARLY BIRD TICKETS IN DE VERKOOP

Vanaf 23 juli  gaan de EARLY BIRD  TICKETS online. Koop je weekend Passe-Partout nu voor € 45,-!

Klamme handjes, op het puntje van je stoel zitten en schateren van het lachen; dat willen we op 24 en 25 september in Breda teweeg brengen met Circus Festival Breda; een festival waar plezier, verwondering en humor centraal staan en de beste circusartiesten de programmering voeden. Ook aan muzikaal talent zal het niet ontbreken.

Circus Festival Breda wil de diversiteit van het circus laten zien; van intiem tot grotesk en van straat tot tent. Het Circus Festival Breda is voor iedereen! We hebben fantastische voorstellingen in onze traditionele circustenten, waar je een kaartje voor koopt. Maar we hebben ook straattheater, workshops en acrobaten in de open lucht. Voor iedereen is er wel wat te beleven. Circus Festival Breda 2022 vind plaats op STEK en Belcrum Beach. Binnenkort zal er meer bekend worden gemaakt  over alle bijzondere acts die  te zien zijn op 24 en 25 september. Hou onze facebook , Instagram pagina en website goed in de gaten .

Koop nu je Passe-Partout met korting  via  deze link of via de knop op deze website rechts bovenin.

EARLY BIRD WEEKEND TICKET kost nu € 45,- * (normale prijs is € 65,-). Hiervoor krijg je toegang tot alle waanzinnige acts en shows op zowel de zaterdag als de zondag. Ook hebben we een EARLY BIRD INIMINI WEEKEND TICKET, speciaal voor kinderen tot 12 jaar nu voor €15,- (normaal €30,-).

Toch liever een dag ticket? Een EARLY BIRD DAG TICKET kost voor zaterdag 24 september € 25,-* (normaal € 37,50) en voor de zondag 25 september  € 20,-* ( normale prijs is € 32,50). *Alle prijzen zijn exclusief servicekosten.

wees er snel bij want OP  = OP!