Spring naar content

Enthousiaste vrijwilligers gezocht!

Circus Festival Breda zoekt enthousiaste vrijwilligers!

Op 8 en 9 juli 2023 vindt de derde editie van het Circus Festival Breda plaats; een festival waar plezier, verwondering en humor centraal staan en de beste circusartiesten de programmering voeden. Het creatieve bedrijventerrein Stek in de Belcrum wordt dit weekend omgetoverd tot festivalterrein. Zo zijn er fantastische voorstellingen in een traditionele circustent, maar ook straattheater, workshops en acrobaten in de open lucht. Het Circus Festival Breda is voor iedereen en jij kan er aan bijdragen!

Ben jij erbij? Circus Festival Breda kan niet tot stand komen zonder de inzet van vrijwilligers. Voor deze editie willen we weer een fijn team samenstellen met enthousiaste mensen. De organisatie van het Circus Festival bestaat uit een klein kernteam dat in aanloop naar en tijdens het festivalweekend uitgebreid moet worden met een sterk vrijwilligersteam. Er zijn verschillende werkgroepen waarvoor vrijwilligers gezocht worden. Denk bijvoorbeeld aan productie, communicatie, hospitality & horeca. Per werkgroep zijn er verschillende functies die bekleed kunnen worden en periodes waarin beschikbaarheid vereist wordt.

Wat zoeken we?

Productie:   

– Bouwers en sjouwers

– (AV-)technici

– Runners

Hospitality en Horeca:

– Bemanning van de infobali en voor de kassa

 – Gastheer/-dame bij de diverse tenten

– Barpersoneel

– Parkeerwachten

 

Wat bieden we?

– een circuswaardig crewshirt

– crewcatering per shift

– consumptiebonnen voor na je shift

– gratis toegang tot toffe voorstellingen (mits niet uitverkocht)

– een onvergetelijke ervaring!

 

Lijkt het je leuk om samen met ons mee op avontuur te gaan tijdens het Circus Festival Breda? Stuur dan een mail met je gegevens, functiekeuze en beschikbaarheid naar vrijwilligers@circusfestivalbreda.nl

We kijken er naar uit om samen met jullie het Circus Festival Breda 2023 tot een groot succes te maken!