Spring naar content

Na regen kwam de welverdiende zonneschijn tijdens het Circus Festival Breda

Het zit er weer op! Het Circus Festival Breda 2022 is helaas weer voorbij!

 

Nadat de eerste dag letterlijk in het water was gevallen, was de zonnige en druk bezochte zondag een memorabele en mooie afsluiting van het circus weekend. Er waren in totaal meer dan 2500 bezoekers naar het festival gekomen. De verraste kindergezichtjes en de vele, blije bezoekers maakte de tweede editie van het festival tot een groot succes. Alle acts werden druk bezocht en veel voorstellingen waren uitverkocht. Op verschillende locaties op het festival was er bijzonder straattheater en muziek te zien die met veel spanning en plezier aanschouwd werd door de bezoekers.

 

De kers op de taart was de avondvoorstelling van headliner ‘Sawdust Symphony’ die te zien was op zowel de zaterdag en de zondag. Deze heren uit Duitsland creëerde met hun ongeëvenaarde show een groot wauw effect en gaven het publiek een onvergetelijke ervaring mee. De organisatie van het Circus festival Breda wil graag de culture broedplaats Electron hiervoor bedanken. Die stelde vanwege de regenachtige weersvoorspellingen hun ontmoetings- en presentatieruimte ter beschikking, zodat de voorstellingen gelukkig door konden gaan. Er werd met man en macht hard gewerkt om alle aanpassingen nog op tijd voor het te festival af te krijgen.

 

 

“Met dank aan de gemeente Breda, Prins Bernard cultuurfonds, Vrienden voor de Podiumkunsten, alle geweldige vrijwilligers, artiesten en bezoekers kijkt Circus festival Breda 2022 terug op een zeer geslaagd festival! #cfb22”