Spring naar content

Persbeleid


ACCREDITATIE:
Persaccreditatie kan tot twee weken vóór het Circus Festival Breda worden aangevraagd. Wanneer je aanvraag geaccepteerd is dan ontvang je hierover een bevestiging via e-mail. Je ontvangt bij aankomst op het festivalterrein een bandje waarmee je toegang krijgt tot de voorstellingen.
Let op: het persbandje verschaft je gratis toegang tot het Circus Festival Breda tijdens de aangegeven dag/dagen; draag je bandje daarom altijd duidelijk zichtbaar, zowel bij de ingang van STEK en Belcrum Beach als op het festivalterrein. Mocht je accreditatie aanvraag onverhoopt worden afgewezen dan ontvang je hierover een e-mail ter kennisgeving.

HET AANVRAGEN VAN INTERVIEWS:
Interviews met artiesten en/of stafleden van het Circus Festival Breda kunnen worden aangevraagd bij Bart: bart@circusfestivalbreda.nl

VRAGEN:
De kwaliteit van de uitingen staan bij het Circus Festival Breda én bij de artiesten hoog in het vaandel; daar is ons persbeleid op toegespitst. Anderzijds biedt dit beleid de artiesten de ruimte om zich in het backstage gedeelte te kunnen ontspannen en de gelegenheid om zich in alle rust voor te kunnen bereiden op hun optreden. Mocht je vragen hebben over het persbeleid neem dan gerust contact met ons op.

RICHTLIJNEN:

– Accreditatie aanvragen kunnen tot 2 weken van tevoren worden ingediend.
– Een accreditatie is strikt persoonlijk en dus niet overdraagbaar.
– Bij twijfel kan navraag worden gedaan bij de opgegeven opdrachtgever.
– De organisatie van het Circus Festival Breda gaat niet in discussie over het al dan niet toekennen van accreditatie.